Політика

Аби знали при́суд Божий

РуЗькомірська імперська культура та ідеологія варваризувалися по вінця, позбавляючи людей найдорожчого – життя. Рашистське «самодєржавіє-православіє» вибудувало таку антигуманну модель, коли ставлення до «іншого», «малого», «старого» і «слабкого» замінено «благословінням» убивць.

Перед очима й досі не тільки жертви вбитих в Умані дітей ракетами нацистів, але й бовваніючі писки ненависного бункерного путлєра, реваншиста-патріарха кіріла, сатаністів-пропагандистів мєдвєдєвих та соловйово-скабєєвих, які безперестану виригують нечистоти цинічної брехні. Хоча на очах усього світу в режимі реального часу відбувається геноцид українців, дитиновбивство.

Нещодавно у звіті авторитетного Єльського університету було засвідчено, що близько 6000 українських дітей перебувають нині під вартою (ув’язнені) в новомосковських гулагах, а сотні тисяч їх вивезено та викрадено. Знищується генофонд Української нації. Порушуючи права людини й дитини, московські окупанти створили понад 40 фільтраційних концтаборів, де утримуються українські діти, основною метою яких – «політичне перевиховання».

Тому ордерів на арешт, виданих Міжнародним Кримінальним Судом, «заслуговують» не лише головний злочинець путін зі своєю партнершою, але й багато інших нечестивців на росії, зокрема й у «патріарших» рясах. Про це нагадав нам напередодні Великодня Вселенський патріарх Варфоломій, заявивши, що саме російська православна церква є відповідальною за війну росії проти України. «Церква і державне керівництво росії співпрацювали у злочині агресії і розділили відповідальність за скоєні злочини, такі як шокуюче викрадення українських ДІТЕЙ», – оголосив Патріарх.

Його святість закликає не до компромісу з навіженими московитами, а передусім для консолідованих зусиль, спрямованих на протидію цьому «третьоримському патріархату». Ним озвучено правдиву істину, що “наш міжрелігійний діалог має бути зосереджений на способах протистояння і нейтралізації здатності керівництва московського патріархату підривати єдність і богословськи узаконювати ЗЛОЧИННУ поведінку”.

Отож політики сильні світу цього, прислухайтесь до ієрарха Вселенської церкви! Українцям необхідна не тільки затребувана зброя, але й Міжнародний трибунал над «пуйло-президентом». Тим паче, що його створення цілком можливе і поза розглядом на Радбезі ООН (а голосуванням на Генасамблеї), коли ерефія не зможе застосувати право вето. Варто згадати, що такий Міжнародний кримінальний трибунал уже був створений під егідою ООН 30 років тому (1993) і проіснував до 2017 року. За цей час засудили 90 осіб!..

І дуже важливо, щоби 91-им став головний кремлівський злочинець ХХІ століття. Справедлива кара за убієнних людей наших. «Хай знають при́суд Божий, — сказано в перекладеній Іваном Огієнком Біблії, — що ті, хто чинить таке, ва́рті смерти, а проте не тільки самі чинять, але й хвалять тих, хто робить таке».

Георгій Філіпчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *