Політика

Агресор пішов у наступ

Коли я чую про платформу примирення, хочеться запитати: а хто з ким сварився?! Я не сварився з українськими громадянами, які мешкають на Донбасі. Ніхто з українців, сподіваюсь, теж.

А російську агресію платформами не зупинити!

Така ескалація як сьогодні біля Золотого, без керування з Москви на 100% — неможлива! І час обрано не випадково: одразу після Мюнхенської конференції, перед подіями в рамках ООН, у роковини початку кривавих подій на Майдані та в річницю відводу військ з Дебальцевого — символіка російських дій очевидна.

Мета також очевидна — далі розхитувати емоції в українському суспільстві і привести всіх нас до тотальної внутрішньої сварки і дестабілізації, а потім скористатися з того собі на користь.

Тому потрібно швидко і наполегливо говорити з нашими друзями. А щодо необхідності контактів з українцями окупованого Донбасу — безумовно це має бути мегапріоритетом, всі виміри: релігійні, жіночі організації, екологи — без питань. Але не потрібно називати це примиренням, адже воюємо ми не самі з собою, а з російським режимом, і у нас не громадянський конфлікт, а війна з Росією та її окупаційною адміністрацією на Донбасі і в Криму.

Павло Клімкін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *