Політика

Азійщина Макрона

Макрон спершу просив гарантій для безпеки Росії, а тоді визнав Путіна відповідальним за воєнні злочини. Можливо, Макрон реально геній фінансів, кажуть, просто тобі Моцарт, але мені складно уявити, як у помічника Рікера міг бути чоловік із таким обмеженим мисленням?! Це Україна потребує гарантій для власної безпеки. І ситуація склалася так, що найкращими грантіями для України буде розпад Росії.

Існують різні варіанти російського майбутнього, але якщо настав таки кінець історичному проєкту під назвою Росія, то розпадеться вона за тим же сценарієм, як розпався свого часу СССР. Оскільки немає нині союзних республік і її секретарів, то російські губернатори проголосять власну самостійність.

Для України це ідеальний варіант.
Чергова «залізна завіса» — поганий варіант. Я б не хотіла, щоб Україна виконувала функцію охоронного пса західної цивілізації від російської із варварською сутністю, бо актуальну територію Росії можна утримувати лише завдяки авторитаризмові.

Якщо Макрон за свободу, рівність, братерство, то мав би це розуміти. Макрон опускає Францію до рівня Туреччини, якась азіятчина.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *