Політика

Балалайня зліпила забавне кіно

Жалюгідне скавчання уйла про те, що очолювана ним балалайня може розвалитися на кілька частин і припинити своє існування як велика держава, схоже, не випадкове. Колишній гебіст Юрій Швець у своєму блозі розповів про відео під назвою «Ловушка-22», яке переконує патріотично налаштованого російського ватника у необхідності вивести війська з України, бо інакше буде катастрофа для росії. Ці два факти дають підстави для припущень, що процес рухається у вигідному для нас напрямку.

У професійно змонтованому ролику невибагливим патріотам росії вкладається у голову ідея, що це не дурне уйло розпочало всю цю авантюру, а США створили пастку і заманили в неї наївного руського президента. А пастка полягала в тому, що підступний і хитрий Байден накачав нацистську Україну зброєю, вона, мовляв, знахабніла і почала інтенсивніше обстрілювати руцкіх людей у лугандонії і тому уйло вирішило відвести загрозу шляхом спеціальної воєнної операції.

Україна в цій війні не перемагає, бо вона зазнала величезних руйнувань, її економіка занепадає. рашка так само не перемагає, бо її економіка через санкції теж повзе вниз. А на полі бою втрачено величезну кількість людей.

Виграли лише Сполучені Штати, які наростили продаж зброї, а також газу і нафти, витіснивши рашку зі світових ринків. Якщо так піде і далі, то їхня балалайня втратить свою велич і стане рядовою державою. Тому, щоб урятуватися від цього, треба негайно виводити війська з України.

Фільм явно пропутінський, бо про нього не сказано жодного кривого слова. Те, що цією країною керує повний кретин — навіть натяку нема. Лише людина з критичним мисленням поставить запитання: пастку підлі америкоси виставили, але якого хріна він туди поліз? Але дурні таких питань ставити не будуть і цю жвачку охоче проковтнуть, тим більше, що всякі соловйови із симоняншами їм підіграють.

Отож, в купі два ці факти — скавчання уйла і наявність такого фільму дають підстави для обережного оптимізму. Можна обережно припустити, що уйло відповзає і намагається себе, коханого, при кориті зберегти. Так це чи ні — покажуть вже найближчі події. Нам треба набратися терпіння і зачекати.

А відео варто подивитися. Забавне кіно.

P.S.
Ще і нетверезий медведєв, проспавшись від запою, написав статтю на цю ж тему. Вони почали це обговорювати, і це чудово.

Юрій Луканов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *