Хвиля Десни » 28 Лютого, 2023

Daily Archives: 28 Лютого, 2023

Культура Суспільство

Легалізувати особисту травму!

Published by:

Фемінітиви-покручі та радянський фільм «Ирония судьбы или С лёгким паром!» Що спільного? Ставлення частини українців до того, що час усе розставить на свої місця, покручі відсіються, все інформується і не буде дратувати нічого. Почну з «Іронії…». Досі в Україні є чимало тих, хто хоче дивитися це кіно під Новий рік. Чи є з цим проблеми? Нема, бо придумали інтернет. Є також — ніхто не скасував, — диски та плеєра. Коротше, запустив собі в приватному помешканні «Іронію…» 31 грудня — і дивись. В себе вдома роби, що хочеш.

Continue reading

Суспільство

Годинник з вулиці Милорадовичів

Published by:

Звичайно, погода ще докучатиме своїм похмурим небом, але вже сьогодні воно було синє-синє. Неначе сама природа накинула на плечі ошатну шаль: приберуся, мовляв, а то «раптом доля, а я — в калошах»… І калюжі були повні синяви, а деякі ще показували будинки догори дриґом — як би з паралельного виміру.

Continue reading

Політика

Балалайня зліпила забавне кіно

Published by:

Жалюгідне скавчання уйла про те, що очолювана ним балалайня може розвалитися на кілька частин і припинити своє існування як велика держава, схоже, не випадкове. Колишній гебіст Юрій Швець у своєму блозі розповів про відео під назвою «Ловушка-22», яке переконує патріотично налаштованого російського ватника у необхідності вивести війська з України, бо інакше буде катастрофа для росії. Ці два факти дають підстави для припущень, що процес рухається у вигідному для нас напрямку.

Continue reading