Політика

«Бо не хочу бути «служкою»…

«У Чернігові чудові парки і дороги, але ваш мер багато говорить…». Ця фраза звучить від «масок-шоу» під час кожного обшуку на комунальних підприємствах Чернігова. Ця фраза пояснює весь абсурд, який відбувається останнім часом щодо до міста та містян. Для розуміння: лише за останній місяць на підприємствах Чернігова відбулося 55 (!) обшуків А за шість попередніх років –11. Ще раз: за місяць ми мали обшуків в п’ять разів більше, ніж за 6 попередніх років.

Замовники відомі. А їх мотиви: прості, прогнозовані, політичні. Все пояснюється тією ж однією фразою: «Ваш мер багато говорить».

Так. Говорю.
Говорю, що комусь муляє, що Черніговом керує незалежний мер, обраний людьми. Що Атрошенко виконує зобов’язання перед виборцями, а не «обязи» перед Офісом президента України. Говорю про несправедливий розподіл бюджетних коштів між регіонами.

Прямо кажу, що у рідному президентові регіоні міста з державних фондів отримують мільярди, а нерідний йому Чернігів отримує нуль. Заявляю, що влада перекладає відповідальність за вирішення проблем з тарифами на місцеве самоврядування. Кажу, що страждають і бюджети громад, і люди. Не мовчу про спроби усунути Атрошенка від виборчого процесу на 206-у окрузі та про те, що «слуги» вже готують на округ свого «парашутиста». Слухняну, на 100% «свою людину».

За ці слова і отримав 55 обшуків. І думаю, це ще не кінець.

Вдаються до політичного переслідування того, хто не мовчить про непрофесійні дії центральної влади та про згортання децентралізації. Але це бумеранг, і він обов’язково повернеться до тих, хто його запускає.

Я не стану «слугою» офісу президента. Бо служу своїм виборцям і своєму рідному місту.

Владислав Атрошенко, Чернігівський міський голова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *