Політика

Боксерські рукавички проти лома…

Хитро*опі чекістські прийомчики у 2022 році Путін відсунув і взяв на озброєння перевірене жукова-чуйкова: зрівняти із землею міста і оборонні споруди противника. Власне, ренесанс відбувся вже у 2015-2016 роках в сірійському Алеппо. Суто ординські традиції з 13 століття: все, що на шляху, зрівняти із землею. Як тільки російські війська наближаються до українського міста на відстань 40-60 км, місто фактично приречене. Тисячі тон снарядів, ракет і бомб будинки і укріплення перетворюють на щебінь.

Приблизно з вересня 23-го ворожа авіація якраз з відстані 40-60 км під Херсоном стала активно застосовувати старючі КАБи (керовані авіабомби) вагою від 250 до 1000 кг. Коли ЗСУ підтягнули туди серйозну сучасну ППО, нам вдалося збити кілька ворожих літаків-носіїв-КАБів. Щоб відтягнути від лінії фронту загрозливе ППО для цього і бомблять в глибокому тилу росіяни мирні міста і села.

КАБів у Росії сотні тисяч. Вони стали тараном проти нашої оборони. Дрони, навіть мільйон дронів – цьому не зарадять. Потрібні сотні «Петріотів» і аналоги, хоча б сотня літаків F-16 і потужні ракети для ураження російських аеродромів.

Наші воїни роблять на передовій можливе і неможливе. Але, як звідти щойно написав один з них: яким би ти не був боксером , якщо тебе хірачать по голові ломом – важко продовжувати поєдинок на рівних.

Вчора укладено дві безпекові угоди: з ФРН і Францією. Те, що вони дають нам БТРи — це добре. Але нам ще вчора були потрібні F-16 і німецькі ракети «Таурас»…

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *