Хвиля Десни » 18 Лютого, 2024

Daily Archives: 18 Лютого, 2024

Культура

Перше кохання

Published by:

Зустрів якось випадково своє перше кохання. Не дуже пізнав, як і вона мене, мабуть. Була Люда, тепер попросила називати себе чомусь Ляля. Що змінилося в цьому не зрозумів? Але Бог з ним. Говорити нема про що. Важко знайти якусь тему для бесіди… Але сіли до кави…

Continue reading

Політика

Боксерські рукавички проти лома…

Published by:

Хитро*опі чекістські прийомчики у 2022 році Путін відсунув і взяв на озброєння перевірене жукова-чуйкова: зрівняти із землею міста і оборонні споруди противника. Власне, ренесанс відбувся вже у 2015-2016 роках в сірійському Алеппо. Суто ординські традиції з 13 століття: все, що на шляху, зрівняти із землею. Як тільки російські війська наближаються до українського міста на відстань 40-60 км, місто фактично приречене. Тисячі тон снарядів, ракет і бомб будинки і укріплення перетворюють на щебінь.

Continue reading

Політика

Бутерброд Навального

Published by:

Навальний – людина, яка порівнювала Крим із бутербродами, які не передають «туди-сюди»… Навальний – дуже типова руска історія про вічне руске отруєння, тюрму, «чахотку да сібірь» — історія, що має хвилювати саме руских терпил. Ми ці історії вже знаємо, бо пережили їх у совку, коли наших дисидентів москва гноїла по сибірах та воркутах.

Continue reading