Політика

Британський присуд путіну

Ясна та чітка відповідь безмозглому орку Небензі від глави МЗС Великобританії в ООН: «Ваше вторгнення в Україну відбулося лише у ваших власних інтересах. Тільки у ваших. Щоб розширити вашу мафіозну державу до мафіозної імперії. Імперія, побудована на корупції.

«Путін, коли ви обстрілюєте ракетами українські лікарні, ми знаємо, хто ви, — зауважив глава МЗС Британії. — Коли ви посилаєте найманців до африканських країн, ми знаємо, хто ви. Коли ви вбиваєте опозиціонерів у європейських містах, ми знаємо, хто ви».

Британський міністр наголосив, що війна з Україною відповідає лише особистим інтересам Путіна. Таким чином Путін хоче “перетворити мафіозну державу на мафіозну імперію, побудовану на корупції, пограбуванні російського народу, а також України… на придушенні інакомислення… на брехні, поширенні дезінформації”.

“Я перед вами — чорношкіра людина, чиїх предків у ланцюгах відвезли з Африки під дулом пістолета, щоб поневолити, і чиї предки повстали і билися у великому повстанні поневолених. Імперіалізм — я пізнаю його одразу, коли бачу. І я назваю його таким, яким він є”, – сказав британський дипломат.

Ну, що тут сказати? Браво! Просто і ясно, додати нічого.

Сергій Зарайський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *