Хвиля Десни » 26 Вересня, 2024

Daily Archives: 26 Вересня, 2024

Культура

Адреналін від «Пригод Підсадного Качура»

Published by:

Вже другий тиждень мушу терпіти фізичний біль, пігулки не дуже допомагають — ну, і настрій відповідний. Але ось прийшло повідомлення: до мене примандрував Качур… А я його так чекала! Отож швиденько «змоталася» на пошту і поринула в любе читання!

Continue reading

Політика Суспільство

Нумерологічний вислід межигірської трагікомедії

Published by:

Доїхали нарешті до Межигір’я. Ну що сказати? Дух януковича тут воскресає лише у розповідях екскурсоводів. «Пан не зносив запаху котлет, – повідомила одна із них, – тому їжу готували у сусідньому будинку, а до покоїв заносили підземним ходом. Їли господарі за дуже довгим столом, сідаючи навпроти один одного. Уявляєте? Ось після цього ви б назвали їх притомними?»

Continue reading

Політика

Британський присуд путіну

Published by:

Ясна та чітка відповідь безмозглому орку Небензі від глави МЗС Великобританії в ООН: «Ваше вторгнення в Україну відбулося лише у ваших власних інтересах. Тільки у ваших. Щоб розширити вашу мафіозну державу до мафіозної імперії. Імперія, побудована на корупції.

Continue reading

Політика

Двоє у човні і… рукотворний шторм

Published by:

«Президент України перебуває в нашій країні. Він робить брудні маленькі випади в бік вашого улюбленого президента, мене», – сказав Трамп, не уточнивши, що має на увазі. Вже очевидно, що особиста неприязнь Трампа до Зеленського зашкалює… Ймовірно, це сприйматиметься американцями, як прокремлівські позиція і забере у нього якийсь %.

Continue reading