Політика Суспільство

Деструктив убогих блогерів

Коли ви чуєте пропозиції з нашого боку погодитися на переговори — стріляйте на звук. Це або корисний ідіот, або куплені Москвою. Перших значно більше. Я послухав аналізи російських економістів стану економіки Рашки. Військова частина працює 24/7 у три зміни. Вона вже на піку і зростати не може. Бо вони вичерпали ресурс.

Він зношується. Випускають застарілу техніку. Нові виробництва побудувати не можуть через санкції. Їм не продадуть обладнання. Крім того, через війну страшний дефіцит робочої сили. Грошей все менше і менше. Ще трохи і їхні потужності поповзуть вниз.

Стосовно війська. Той факт, що підвищили первинну виплату з 200 тисяч до 1 млн 200 свідчить: бажаючих служити стає все менше і їх доводиться заманювати високими зарплатами. За наявності страшенного дефіциту робочої сили мобілізаційні ресурси, якщо не вичерпуються, то сильно обмежуються. Зокрема, падає їхня якість.

Наш Євген Дикий каже, що під Харковом наступ захлинувсчя через те, що туди прислали зовсім зелених. Він теж каже, що вони на піку і скоро має бути рух униз.

Тим часом, після тривалої паузи нам почали постачати потужний потік зброї. Поява літаків F-16 суттєво замінить ситуацію на нашу користь.

Власне, показник того, що все це правда — наполегливі заклики путіна і його холуїв на зразок орбана домогтися переговорів. Переговори — це зупинка, заморозка, залишення за окупантами завойованих територій. І зрозуміло, що, зализавши рани, вони чрез деякий час знову підуть у наступ.

До речі, і удари по цивільних, по тому ж Охматиду, це спроба викликати паніку і змусити народ тиснути на уряд, щоб домогтися переговорів. Частково це вдається через істеричних блогерів. У них аудиторії мільйонні, але досвіду і розуміння ситуації нема. Якщо ми погодимося на переговори, то потім загине ще більше народу. Бо рано чи пізно вони знову попхаються до нас з нивими силами.

Юрій Луканов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *