Хвиля Десни » 16 Липня, 2024

Daily Archives: 16 Липня, 2024

Політика Суспільство

Не час для перемовин

Published by:

Прихильникам теорії можливих перемовин з росією варто запитати себе про одну річ: а, власне, що саме може запропонувати Україна на цих перемовинах такого, чого росія не має? Віддати території, які вона і так контролює, а ми навряд чи маємо шанс їх відвоювати? Так це доволі іронічна пропозиція, росіяни тільки закономірно порегочуть з неї. Ці території давно включені законодавчо в їх ереф, а навіть якщо щось і втрачають, як, приміром, Херсон, то бачимо, шо їм якось абсолютно пофік на цю втрату.

Continue reading

Політика Суспільство

Деструктив убогих блогерів

Published by:

Коли ви чуєте пропозиції з нашого боку погодитися на переговори — стріляйте на звук. Це або корисний ідіот, або куплені Москвою. Перших значно більше. Я послухав аналізи російських економістів стану економіки Рашки. Військова частина працює 24/7 у три зміни. Вона вже на піку і зростати не може. Бо вони вичерпали ресурс.

Continue reading

Політика Суспільство

Дерев’яна троянська матрьошка

Published by:

Нині підозріло синхронно активізувалися так звані блогери. Цікаво, але вони організовано розповсюджують російські наративи про мир на умовах окупанта. «Потрібно перестати стріляти і шукати миру за будь-яку ціну», — таким є головний рефрен їхніх посилів читачам.

Continue reading