Політика

Два варіанти для Зеленського

Говорили ж, що, підписавши формулу Штайнмаєра, В. Зеленський заганяє себе в глухий кут і суттєве зменшує шанси на маневровість. Ось так і відбувається. По факту зараз є 2 основні варіанти розвитку подій.

1. Зеленський їде на зустріч у Нормандському форматі і домовляється про мир, але в такому форматі, що не задовольнить інтереси людей, які у неділю вийшли на Майдан. В результаті країну починає штормити і закінчується все плачевно. При чому недільний майдан — це тільки розігрів, реально кількість людей, які вийдуть на протести, буде в рази більшою.

2. Зеленський їде на зустріч в Нормандському форматі і ні про що по факту не домовляється. Виборів в ОРДЛО не буде, бо Росія не готова забрати війська і т.д. В результаті мітинги стихають, але від Зеленського відвертається та частина людей, які вірили, що він може закінчити війну. Тобто, починаються реальні втрати рейтингу і мирна ініціатива Зеленського закінчується, так і не почавшись. Якась частина людей після цього назве його другим Порошенком і шукатиме собі інших миротворців (наприклад, серед ОПЗЖ).

Таким чином для Зеленського зараз є поганий варіант, а є ще гірший і при цьому обидва — абсолютно закономірний результат його дій.

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *