Політика

Дві страшні епідемії — ковід і насилля

Кадри із Махачкали шокуючі. Після епідемії ковіду світ поволі захоплює епідемія невмотивованого насилля. Якщо ковід вражав легені, то епідемія насилля вражає мозок. Сотні оскаженілих дикунів носяться аеропортом в пошуках пасажирів літака. Які взагалі нічого їм не зробили, ці люди “зустрічались” лише в екранах смартфонів, читаючи новини.

“Терроризм – угроза обществу” — сповіщає плакат на стіні аеропорту. Натовп біжить повз плакат і не має часу зупинитись і прочитати. Але цей плакат і не для них. Він для путіна, який хотів використати тероризм у своїх цілях, а тепер тероризм загрожує його общєству, перетворюючи на неконтрольоване стадо.

путіну стадо потрібне лише контрольоване, неконтрольоване – велика проблема. У насиллі легко лише першому, тому котрий починає і б’є. А найважче – останньому, який має найбільше причин бити, але зупиняється. Наразі таких не дуже видно, хоча Ізраїль все таки пробує з усіх сил і поки не стер Сектор Гази з лиця землі, а шукає варіанти зберегти цивілізованість.

І Україна, до честі нашої держави і наших збройних сил – не атакувала прицільно жоден будинок ворога, жодного цивільного, жодну жінку чи дитину. Дивно, що євреї виявились їм ненависніші навіть за українців, з якими росія вже два роки воює. Принаймні, не чутно масових облав і погромів українців в росії, хоча їх там немало.

Насправді, байдуже, ім’я якого бога викрикують дикуни в пошуках крові – це всього лиш дикуни. Ці кадри наочно засвідчують, яка тонка плівка цивілізації і як легко її порвати, випустивши первісний жах. І ЧОГО САМЕ остерігаються політики Заходу, не даючи насиллю розростись до масштабів світової війни.

Той, хто сіє вітер – рано чи пізно пожинає бурю. І бурі ще вируватимуть в росії неодмінно. Хто хотів зіграти в шахи чужими життями – заплатить чимало своїх. Пропаганда переконала росіян, що вони грають білими. Але це не так. Рускі починають і програють.

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *