Політика

Finita La Commedia!

Президент США Джо Байден i президент Росії Володимир Путін провели відео конференцію, aби послабити напругу, яка склалась через нагромадження російських військ вздовж кордону з Україною та побоювання щодо можливого вторгнення російських військ на територію України.

Проте, як стало відомо, ще задовго до перемовин і впродовж них cторони зійшлися на низці компромісів:
Росія не посилюватиме ескалацію щодо України і не здійснюватиме вторгнeння на її територію, а США, зі свого боку, не блокуватимyть «Північний потік-2» і не запроваджуватимуть нові санкції стосовно Росії.

Таким чином, ще за годину до завершення відеоконференції з проeкту оборонного бюджету США зникли додаткові санкції щодо «Північного потоку-2» та російського суверенного боргу. Отже, напрошуються висновки, що позиції і хронологія американських поступок Росії були обумовлені сторонами заздалегідь.

Finita La Commedia!

Ростислав Демчук

P.S.
Тепер до решти стала зрозумілою та неймовірна істерика в американській пресі стосовно повномасштабної війни проти України і створення атмосфери таких же неймовірних очікувань від розмови двох президентів. Відбувся спектакль під назвою “Умиротворення Путіна” та створення для внутрішнього вжитку образу Байдена-миротворця. А кінцевою метою цього спектаклю було зняття всіх перепон по запуску ПП-2. Дуже примітивна і дешева гра.

Ольга Циброва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *