Хвиля Десни » 8 Грудня, 2021

Daily Archives: 8 Грудня, 2021

Ексклюзивна хвиля

Деревій на могилу Григора Тютюнника

Published by:

5 грудня виповнюється 90 років з дня народження Григора Тютюнника. У «Літературному словнику Кіровоградщини» про відомого прозаїка зазначено: «У повісті «Облога» події відбуваються на Кіровоградщині (Знам’янка, Трепівка), де майбутній письменник бував під час війни». У столичному видавництві «Знання» побачила світ книга спогадів про письменника «Такий він у нашій пам’яті» (2021, 416 с. ), там є і мої спогади.

Continue reading

Суспільство

Ментальна печія

Published by:

Українське суспільство культивує в собі набагато більше ненависті, аніж спроможне перетравити, засвоїти і продуктивно застосувати. В результаті це переростає в тотальну озлобленість і ментальну печію. Українське суспільство ідеалістичне у крайній нездоровій формі. Воно не допускає існування парадигми помилок і пробачення в принципі, тому ніколи нікого ні в чому не пробачає.

Continue reading

Політика

Finita La Commedia!

Published by:

Президент США Джо Байден i президент Росії Володимир Путін провели відео конференцію, aби послабити напругу, яка склалась через нагромадження російських військ вздовж кордону з Україною та побоювання щодо можливого вторгнення російських військ на територію України.

Continue reading