Політика

Гааги – замало. Потрібен Нюрнберг-2

Ру-параду не дивився. Та й не дивися б, бо дуже сумнівне це заняття – дивитися сумний карнавал на красній площаді й потирати руки, що там нема танків. Нічого радісного нема в тому, що всі їхні танки відмісили або зараз місять нашу землю, через що нема їх на параді. Впиватися сквашеними пиками диктаторів якось не входить у число мого естетичного задоволення, але кому до душі дивитися московські паради від початку до кінця – ну, як то кажуть, вітер у спину.

Дав нещодавно міні-інтерв’ю для Телеканал НТА. Там я на одному диханні випалив геть усе, що думаю про деструктивний культ 9 мая та його смугастих адептів.

Особливо хочу проакцентувати пряму паралель між путіним і гітлером. Позаяк вони є однояйцевими близнюками, то яксамраз 9 мая треба всьому світові нагадувати основоположну річ: Гааги – замало; потрібен Нюрнберг-2.

Потрібен акт засудження не лише за конкретні воєнні злочини, але й за цілу ідеологію геноциду, людиноненависництва й терору.

В якійсь мірі маємо зараз незавершену Другу світову, де незасуджене спільнокореневе явище активно діє від імені засудженого.

Остап Дроздов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *