Політика

Гордон з гіркою г…

Пропаганда на Гордонових медіаресурсах ідеології тероризму Гіркіна — це прямий наслідок бездіяльності керованої Зеленським СБУ, яка у нинішньому стані ні кадрово, ні ідеологічно не здатна навіть імітувати захист національної безпеки України.

Сам ФАКТ НАДАННЯ СЛОВА терористу — без огляду на коментарі чи висновки, які від себе може робити «журналіст» — це кричущий провал безпекової політики, який ніколи не може дозволити собі жодна цивілізована держава, яка веде війну з окупацією та тероризмом.

Сергій Таран

P.S.
1. Це тупо легітимізація усякої пи*доти і чортів у медійному світі. Розумієте?! З чортами не спілкуються, у них не беруть інтерв’ю, з ними не мріють випіть водкі і упи*дить на рибалку. Чортів пи*дять, а якщо не можуть пи*дити — їх ігнорять. Бо говорити з чортом — це зашквар.

2. Гаага (о мамо мудрая сова) в с*аці мала Гордона і це його інтерв’ю, от я чесно хезе, чи є у світі якась правова система, яка буде це інтерв’ю брати як доказ. Хіба що найчесніший у світі Баришівський суд. І то після того як туди торбу з баблом занесуть люди Коломойського.

3. У мене пригорає.
Але не від Гордона. Гордон га*дон — ще з часу його целєбних пірамідок, «сунь-хуй», чи як вони там у нього називалися. В мене горить від всіх нас, милі люди, тих, хто пише в соціальній мережі – «нє, ну а шо такого», «хароше інтерв’ю, мені нравиться. Потом в Гаагє покажем»… Ізвінітє, но ви *обнуті. Того шо уявіть на хвилиночку. Один чувачок прийшов такий і розстріляв вашу мамку, згвалтував жінку, побив дітей. А потом ваші сусіди, рідні, друзі, знайомі сидять і дивляться інтерв’ю з цим *уйлом і такі: «нє, ну, а шо такого»…

То шо, нічо такого? Чи таки ШОСЬ?!

Татуся Бо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *