Політика

Гуманіст Моді…

Послухала, що сказав премʼєр-міністр Індії Моді під час свого візиту в Україну. На щастя, я не дипломат. На щастя, я не мушу рахуватися із реальною політикою, яка таки приведе людство до катастрофи. Слухати, як Моді корчить із себе офігезного гуманіста — ще те випробування.

Насправді він фашист, але вдає із себе гуманіста. Моді, бачите, приїхав із землі Будди. То й що, що засновник буддизму Сіддгартха Гаутама походив з Індії, якщо серед індусів буддизм сповідує 0,7 населення? Більшість населення Індії сповідує індуїзм з його кровожерливою богинею смерті Калі.

Магатму Ганді також згадав Моді. Дивно, що він не згадав Індіру Ганді, яка стерилізувала індійське населення, даруючи стерилізованим приймач. Це ж чистий гуманізм. Дивно, що Моді не згадав про власну «лояльність» до мусульман. Його соціальна політика також сповнена «гуманізму» — скільки своїх найбідніших співгромадян він загорнув бульдозерами?

Індія така ж демократія, як Китай — капіталістична країна. Огидні брехуни. Навіть Туреччина із Азербайджаном не можуть переплюнути Індію і Китай у плані безчесності.

Пролив Моді крокодилячі сльози з приводу смерті українських дітей у часі війни. Путін, бачите, його підставив, коли бомбардував Охматдит в часі візиту Моді до Москви. Моді не набагато кращий за Путіна. Усі ці народні обранці свідчать про те, яке страшне насправді людство у своєму різноманітті.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *