Політика

«Карма непомірності» і Формула Штайнмаєра

От чесно, ще вранці присяглася нічого не писати про ту загадкову «формулу Штайнмаєра» (політика вже в’їлася в печінку), але нумерологічна теорія так яскраво співпала з практикою, що немає сили змовчати.

Словом, якщо той документ у Мінську таки справді був, підписаний трьома сторонами, і сталося це не інакше, як 01. 10. 2019 року, то подальші події на Донбасі чи навколо нього формуватиме енергія 14/5.

У нумерології це число вважається кармічним або точніше — «кармою непомірності». З ним Україна підписалася на гру під умовною назвою «Нагодуй ненаситного». Тобто скільки б українська сторона не робила поступок заради примирення з Донбасом в рамках згаданої формули, тамтешнім правителям завжди буде мало. Вони висуватимуть все нові і нові умови, піднімаючи ставки, оскільки володарі 14/5 нерідко переслідують високі цілі, не надто переймаючись їхнім досягненням. У такий спосіб вони самі собі здаються великими, незважаючи на те, що життя поволі минає, перетворюючись фактично на мильну бульбашку.

Буває й так, що ці люди жахаються власної нереалізованості й починають збивати вершки у слойку, як хрестоматійна кмітлива жабка, але їхній героїзм чи прозріння стає вже нікому непотрібним.

У свою чергу, П’ятірка, як основна енергія 1 жовтня 2019 року, говорить про те, що підписаний документ або буде ще не раз дописуватися чи уточнюватися, або його реалізація принесе не той результат, на який розраховують підписанти.

Разом з тим, згадана «формула» може насправді стати поштовхом до діалогу, який з часом принесе певні зміни. Але що стосується якості цих змін, то тут ситуація «фіфті-фіфті». Тобто вони можуть бути лише дуже позитивними або ще більш негативними, ніж на старті, оскільки з П’ятіркою надзвичайно складно досягти золотої середини.

Складається враження, що Мінські підписанти обрали стратегію, яка в азартних іграх (число 5 – архетип рулетки) отримала назву «Мартінгейл», де гравці підвищують ставки доти, поки не отримають виграш.

Загалом ця стратегія вважається безпрограшною, хоча сам успіх з нею досить умовний: гравці програють рідко, але по-крупному, а виграють часто, проте небагато. Вочевидь, тут цікавий сам процес, який дозволяє хоча б сісти за стіл та насолодитися азартом.

Словом, попереду нас може чекати неспокійний період, коли будь-яка перемога здаватиметься Пірровою; коли спустошуються матеріальні й енергетичні ресурси; коли всі плачуть над трьома порожніми чашами, не помічаючи двох наповнених, на які б і варто було звернути увагу.

Суцільна суєта суєт, а то й американські гірки, що добре провітрюють голови. Є таки у тій «формулі Штайнмаєра» щось зелене і дуже незріле, проте зерно майбутніх подій вже вкинуто в грунт і невдовзі проросте. Сіяч, мабуть, задоволений…

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *