Політика

Кислотний песимізм Швеця

Один із тих, хто найпотужніше зіштовхує лобами Президента Зеленського і Головнокомандуючого Залужного — майор КДБ Юрій Швець. Він з 1993 року мешкає в США. Працює в “приватній розвідці”. Це дуже смердюча персона, дуже нікудишній аналітик. Варто лише згадати, що ще увечері 23 лютого 2022 року він перекнував українців, що “ніякої війни не буде”.

У всіх своїх ефірах він обріхує Україну і українців. Зокрема, постійно бреше про те, начебто американська зброя в Україні розкрадається. І це в той час, коли численні перевірки Пентагону та Конгресу підтвердили, що американська зброя не розкрадається, а задіяна в боях проти окупантів.

Він постійно зіштовхує лобами українських військових, зокрема ГУР, з керівництвом країни. Сіє зневіру та кислотний песимізм. І все це в патріотичній обгортці, начебто з уболіванням за долю України.

Він народився на Херсонщині. Антиамериканську спецпідготовку здобував у спецшколах КДБ в москві. На москву працював і у вашингтонській резидентурі КДБ СРСР. Нещодавно кілька американських генералів публічно звинуватили його в зумисному перекручуванні інформації, що викликало справедливі підозри в роботі цього фраєрка на ФСБ росії. Це варто взяти до уваги.

Іван Безсмертний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *