Хвиля Десни » 6 Лютого, 2024

Daily Archives: 6 Лютого, 2024

Культура

Не почутий Роман Андріяшик

Published by:

Звичайно, апокаліптичні передчуття і відчуття не лише у мене. Але у мене давно і стабільно. Те, що Апокаліпсис буде і вже невдовзі — питань немає. А от що до нього призведе? Тут є варіанти. Колись давно, прочитав глибокий роман Романа Андріяшика “Люди зі страху”, за який письменник отримав Шевченківську премію.

Continue reading

Політика

Кислотний песимізм Швеця

Published by:

Один із тих, хто найпотужніше зіштовхує лобами Президента Зеленського і Головнокомандуючого Залужного — майор КДБ Юрій Швець. Він з 1993 року мешкає в США. Працює в “приватній розвідці”. Це дуже смердюча персона, дуже нікудишній аналітик. Варто лише згадати, що ще увечері 23 лютого 2022 року він перекнував українців, що “ніякої війни не буде”.

Continue reading

Політика

Перезавантаження, яке нам потрібне

Published by:

Чи «грає» Залужного зараз секта порохоботів? Однозначно. Засновник секти завжди так робив – прилипав до найбільш популярних персон (Ющенко), перебігав з партії Медведчука в партію лідера рейтингу і стриг свої купони. Але чи тотожна ситуація зараз із Залужним?

Continue reading

Політика

Нам не потрібен мир, нам потрібна перемога!

Published by:

Так. Це вже цілком офіційно. Зеленський планує замінити головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного. Про це він сказав в інтерв’ю службі новин італійського телеканалу Rai1. Відповів у тій же манері, в якій відповідав на це запитання на своїй осінній прес-конференції:

Continue reading