Політика

Перезавантаження, яке нам потрібне

Чи «грає» Залужного зараз секта порохоботів? Однозначно. Засновник секти завжди так робив – прилипав до найбільш популярних персон (Ющенко), перебігав з партії Медведчука в партію лідера рейтингу і стриг свої купони. Але чи тотожна ситуація зараз із Залужним?

Ні. На відміну від суто кланових-політичних ігор нинішня є суто ситуацією виживання держави. ЗСУ, яка вірить в свого командира, зараз і є держава Україна. Без жодного перебільшення.

Чи варто боятися, що за спиною Залужного, як чорт з табакерки, вистрибне Порошенко? Ні. Тому що, отримавши гучну публічну підтримку (а не як зараз кулуарну) Залужний опиратиметься на широку народну платформу. І йому вже не потрібні будуть милиці. Такого ні Зеленський ні Порошенко не зможе підім’яти і використати.

Тому – всі на захист держави Україна. На захист наших ЗСУ. Настав час для нас захистити наших захисників. Залужного – з наданням надзвичайних повноважень в прем’єр-міністри зі збереженням за ним посади головкома!! От яке перезавантаження зараз нам потрібне!!!

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *