Політика

Марсіанське і паризьке відкриття

Американський марсохід виявив на Червоній планеті розумні форми життя. В той же час на переговорах у Парижі Зеленський «помітив в очах Путіна бажання закінчити війну»

Про це найголовніший «слуга народу» поділився у своєму недавньому інтерв’ю. Правда, не уточнив: коли росіяни припинять обстріли українських позицій на Донбасі і де бажає Путін закінчити війну — на берегах Дніпра, Москви-ріки чи десь посередині?..

Думаю, такий неймовірний збіг марсіанського і паризького відкриттів не випадковий. Бо хоч вони й з абсолютно різних сфер буття, але поєднані достеменністю, яка не підлягає найменшому сумніву!

З цього напрошується печальний висновок: колишньому президенту США Джорджу Бушу-молодшому примарилося, коли під час першої зустрічі з Путіним він в очах оного помітив, уявіть собі (!), не мироносця, а кагебіста…

Так само доводиться піддавати сумніву твердження світлої пам’яті американського сенатора-республіканця і великого друга України Джона Маккейна, який під час зустрічі з Путіним також помітив в його очах замість мироносця лаконічне зображення у вигляді трьох літер: КГБ.

P.S.
Є також свідчення очевидців, які помічали в очах Путіна зображення свастики, черепа з перехрещеними кістками, серпа і молота… Але після інтерв’ю Зеленського в це теж якось уже мало віриться. Намовляють на людину!

Микола Цвірінько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *