Політика

«Наваляти» в прямому ефірі…

… Уся інформаційна стрічка з Бутусовим у головній ролі… Судячи з усього — він вже герой мільйонів і… кандидат у наступні президенти. Як мало треба, аби народ забув хто він є насправді. Забули хто організовував похід на Іловайськ? Хто здавав позиції наших під Дебальцевим? Хто «мочив» Порошенка? Ще й 3 місяці не минуло, коли він опублікував провокативне відео стрільби з гармати, що спрацювало на московську пропаганду…

Головне — начистити пику Муфричу. І все забуто. Та Муфричу битим бути — саме те, що й потрібно! Він за це платити готовий! Но у нас — суцільна радість. Попри те, що це була очевидна замовна сцена. І ще питання — ким?
Ну, думай… те ж!

Павло Бондаренко

***
Такі як шуфрич, кива і рабінович мають сидіти в камерах-одиначках, а не в етерах загальнонаціональних телеканалів патякати. Це як запросити ґвалтівника вашої доньки на званий обід. Вони заради рейтингу і матір рідну зґвалтували б у прямому етері!

Євген Рибчинський

***
А це красиво. Нічого не скажеш. Не можу зрозуміти одного, як в такий час, такі покидьки як Мураєв та Шуфрич взагалі можуть бути в ефірах?! П‘ята колона кремля в дії. І п‘ята колона кремля отримала по писку.

Андрій Смолій

***
В Україні настільки сильна четверта влада, що журналіст може «наваляти» політику прямо в ефірі! У прямому сенсі слова!

Тетяна Даниленко

***
Давно не дивлюся телевізор. А тим паче, ці антиукраїнські шоу з шустерами та іншими кисельовими, ці, за влучним висловом Віктора Ющенка, собачі бої. До речі, крім Мосейчук, на укрТБ хіба є ще українці?!
І тоді, коли когось втішає чергове мордобитіє Шуфрича, відвертого московського агента, який і засідає в парламенті України завдяки присутності на таких от собачих боях, мене би втішило, якби натовкли закулісне зло, Шустера — цього ізраїльсько-канадського (чи який там в нього паспорт?) провокатора.

Василь Чепурний

***
Підсумок 30 років т.зв. державности української. Ніколи національно-свідомий елемент не брав участь у керівництві держави. Телевізія, інтернет-ресурси, ЗМІ, — все переважно в руках неукраїнських. Опозиційні партії або відверто прока*апські, або маріонеткові, або водевільні, або авторитарно-олігархічні. Об’єднує їх усіх грошовий слід ка*апського «газпрому».
«Галиційський патріотизм» є зворотньою медаллю про*ацапської п’ятої колони. Не може держава будуватися комуністами, колаборантами, квазіпатрійотами і ворогами. У нас це триває перманентно. А ще хворобливо-амбітний «вождізм»: лише «я» знаю дорогу в пекло. А ще хохляцько-галіційська захланність і фальшиво-кримінальне кумівство. А ще…
Бумеранг влади: від Кравчука до Кучми; від Ющенка до Януковича; від Порошенка до Зеленського, — не сформував політичної еліти, а породжує чергових заробітчан з нібито проукраїнського і відверто про*ацапського таборів. Вони грають в палітічєскую рулєтку, приводячи один одного до провладного корита, а нарід «ловиться» на популістські гасла, бо нарід не хоче думати, нарід хоче їсти.
Ми не є суб’єктом європейської політики. Ми від початку були «розмінною монетою» геополітичних протистоянь.
Навіть не сумно, панове…

Євген Баран

***
Маю рецепт для Євгена Барана: 50 г доброго коньяку замість брому, і шукай в історичному смітнику, яким є історія сучасної України, дорогоцінне каміння національної самоідентифікації і справжнього державного будівництва. Звісно, півсклянки коньяку можна вважати як напівпорожньою, так і напівзаповненою, але на неї ліпше дивитися все-таки не в темних окулярах.
Не варто додавати посполитим і без того похмурого настрою через ка*апську загрозу. А з іншого боку, скажу словами Максима Стріхи: хоч Україна є не найкраща, але, крім неї, ми по-справжньому нікому і ніде не потрібні…

Петро Парипа

***
Це не синці — це долі знак,
Щоб враг загнидів і затрясців…
Знайшовсь-таки один козак
Серед ватаги толерастів!

Валерій Ясиновський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *