Політика

Не знаю, хто він, той Трамп, але…

Ми звикли, що немає нічого нового під сонцем, але насправді це не так. Трамп — представник республіканців, партії яструбів щодо Росії часів Рейгана — вимагає зменшення допомоги українцям, а зекономлені гроші пропонує використати задля перетворення американських шкіл на фортеці, захищені від можливих вбивць, котрі володіють зброєю.

Я, звичайно, зовсім не розбираюся детально, хто такий Трамп, але одразу зрозуміла, що це олігарх російського зразка, коли побачила інтер’єр його будиночка. Ці римські колони, позолота, лискучий мармур та решта аксесуарів, котрі дуже нагадують Пшонка-стайл гігантських масштабів, свідчать про мерзотний внутрішній світ цього американського мафіозі-скоробагатька.

Естетика — дуже важливий маркер. Дім, в якому живе людина, багато говорить про власника. Трамп дискредитує республіканців, що трасформуються у відвертих примітивів та перетворюють США на провінцію, а американську політику — на суто внутрішню.

Американське громадянське суспільство теж проходить випробування на міцність. Я вірю в США. Трамп, звичайно, путінська відрижка, обожнює путіна — великого маніпулятора владою і грошима. Трамп — ганьба для республіканців, свідчення їхньої архаїки й латентного авторитаризму.

Роксана Харчук

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    Все значно глибше. Трамп – то ще совєцкая відрижка, продукт кгб.
    Пам’ятаю, коли його вибрали Президентом США (їхні 73%-ні!), в кремлі шампанське лилося рікою, а на телебаченні (рашен ТВ) в екстазі кілька тижнів повторювали – «трампнаш»!

    По аналогії з «кримнаш»…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *