Хвиля Десни » 3 Червня, 2022

Daily Archives: 3 Червня, 2022

Політика Суспільство

Бурятський перформанс для євродепутатів

Published by:

У мистецтві, наче у біблії, можна знайти відповіді на всі важливі питання і способи вирішення усіх проблем. Пам’ятаєте, як в «Грі престолів» Сандор Кліган на прізвисько Пес притаскав у коробці одного з армії мертвяків перед Серсеєю та іншими, аби вони побачили шо то таке, повірили в армію мерців і об’єдналися для битви?

Continue reading

Політика

Не знаю, хто він, той Трамп, але…

Published by:

Ми звикли, що немає нічого нового під сонцем, але насправді це не так. Трамп — представник республіканців, партії яструбів щодо Росії часів Рейгана — вимагає зменшення допомоги українцям, а зекономлені гроші пропонує використати задля перетворення американських шкіл на фортеці, захищені від можливих вбивць, котрі володіють зброєю.

Continue reading

Політика Суспільство

Помста діда за самогонний апарат

Published by:

Він прийшов, посоромивши американську, британську і російську розвідки. Щоправда, останні не мають ні сорому, ні честі… Але фактом, міцним, як горіх, є те, що Україна не впала від російського удару навіть на 100-й день Широкої війни. Казала ж Ліна Костенко, що Україна – то дуже серйозно, а європейці не вірили… Азіяти, у Ємені чи Сирії, не тільки не вірили, але й не знали про Україну, а тепер голодують через блокування росіянами поставок українського зерна.

Continue reading

Культура

Василь Чепурний

Published by:

3 червня — День народження Василя. Ми познайомилися десь улітку 1988-го. І, поспілкувавшись, дійшли висновку, що Україну треба створювати навколо себе. Але він уже працював кореспондентом обласної молодіжної газети, а я – студент-заочник факультету журналістики Київського держуніверситету і , одночасно, кравець.

Continue reading

Суспільство

Сєвєродонецький поворот

Published by:

Схоже, росіяни добряче загрузли в Сєвєродонецьку. ЗСУ розпочали контрнаступ, чимало російських фашистів взято в полон. Армія РФ маючи 20-ти (!!!) кратну перевагу в озброєнні (авіація, артилерія…) зазнає втрат і відступає. Боягузливі чеченці Кадирова бігли найпершими.

Continue reading