Політика

Нікчеми, замасковані під шахідів

Українські партії — це дуже сумна тема. Одначе заява Яценюка про те, що чергового об’єднання демократичних сил не буде довкола певного лідера (ідеться про Порошенка), все ж потребує доповнення.

Українське суспільство, товаришу КуляВЛоб, вже настільки просунуте, що може висунути вимоги і до вас: очищуйте свої ряди, якщо ви на це здатні. Вимітайте с*аною мітлою усіх своїх пристосуванців-мільйонерів-плагіаторів-дубин. Тоді об’єднуйтеся довкола реального, а не гіпотетичного лідера.

КуляВЛоб не розуміє, що його «Народний фронт» — славний папєрєднік «Слуг», бо «Фронт» реально складається із пацифістів, і вже не буде навіть відстійником для наступного прийому в «Слуги», які насправді майже всі мільйонери.

Яценюк відіграв і продовжує відігравати дуже деструктивну роль в українській політиці. Він, звичайно, не такий нікчемний, як поющій Славік, але щось із того ж розряду – то є нікчемний тип українських чоловіків, які уже реально дістали.

Зазвичай українські нікчемні чоловіки шифруються під шахідів — це я про КулюВЛоб. Якого чорта пхатися в політику, якщо ти боїшся власної тіні і прагнеш у житті суцільних насолод?

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *