Політика

Нумерологія Валерія Залужного

Цьогорічний День народження Валерія Залужного святкувала вся країна. Більшість – щиро, душевно, з надією. Меншість – зі страхом, ненавистю і дрижаках в колінах. Але як би там не було, іменинник нікого не залишив байдужим, що для України – велика рідкість. У чому ж криється природа цього феномену? Якщо порівняти таронумерологічну карту пана генерала з картою держави, якій він самовіддано служить, то отримаємо співпадіння одразу двох арканів – Справедливість (Правосуддя) і Суд, що досить знакова історія.

Енергія Справедливості характеризує пана Валерія як особистість. Це говорить про те, що він людина мудра, інтелектуальна, принципова, має чітку систему цінностей і надзвичайно чутливий до проявів несправедливості. У карті ж України цей же аркан описує програму місії, заради якої і була створена наша держава. Тобто пан Залужений вже зараз володіє тими якостями, які ми (як суспільство) повинні напрацювати в процесі свого еволюційного розвитку.

Отож, вітаючи головнокомандувача з Днем народження, ми підсвідомо сподіваємося на те, що у цій доленосній справі на нього таки можна покластися. Напевно саме тому його недолюблюють теперішні можновладці, які хочуть зберегти свій колишній високий рейтинг, не відриваючись від вкрай несправедливої системи розподілу суспільних благ.

А з другим аспектом все ще цікавіше. Українська держава народилася у 1991 році. Пан Залужний – у 1973-му. Якщо числа років народження скласти до купи (1+9+7+3=20), то якраз і вийде 20-й аркан, що має назву Суд. На матеріальному рівні – це енергія роду та Батьківщини, а на вищому – енергія біблійного Страшного Суду, а також – воскресіння з мертвих, духовної трансформації, оновлення та пробудження.

Аркан року народження у карті кожного з нас – це головний програмний Екзаменатор. Він спостерігає за нашою земною метушнею ніби зверху і намагається направити на щось вище і справжнє. З Судом жителям України явно пощастило, бо він змушує нас чистити свою карму разом зі старою шкірою так регулярно, що скоро станемо взірцевою тінню Святого Духу для всієї планети.

А ось пан Залужний своїм ставленням до Батьківщини, без сумніву, єднає нас в одну родину, мотивуючи захищати її на межі фізичних можливостей. Той, хто цього й досі не зрозумів, може потрапити під серйозне кармічне лупцювання.

Причому вибір, без сумніву, обов’язковий. Ти сьогодні або з нашим військом (чим можеш) або відверто проти нього. До речі, на карті Суд зображений архангел Гавриїл з трубою судного дня. Трактується цей сюжет ще й так. Або власник аспекту стане самостійним гравцем, який веде за собою інших, або вічно танцюватиме під чужу дудку. Півтора року тому українські військові, добровольці, волонтери вже довели, що здатні бути виключно дударями. Отож пора підтягнутися й решті.

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *