Політика Суспільство

Очисна ненависть

Заява Путіна про те, що Захід воюватиме з Росією до останнього українця — єзуїтська. Це Росія жила з Україною «по-братськи» до останнього українця. За 7 днів після впровадження візового режиму жодний росіянин не оформив візу для перетину українського кордону. Братерство як воно є.

Ненависть буває очисною. Українська ненависть супроти росіян саме така. Українці, що взяли російські паспорти, стали політичними росіянами. Нічого спільного з Україною вони не мають. Ось де справжні зрадники. А ще казали не називайте їх манкуртами. А хто ж вони такі? Падлюки, ще гірші за русскіх, народжених в Рязані.

Усі ці «енки», що бомблять українські міста або тихо сидять і жують свій сахар в Рассєї, страшні люди. Русскіє люді українського кореня — останні мразі. Рассєя тим і займалася, що виховувала з українців цих мерзотників.

Таке виховання до останнього українця. Але цей процес припинився. Рух українців до Рассєї тепер тільки через фільтраційні російські табори, яких сьогодні є 19.

Українці, які повертаються в Україну через Рассєю і Європу, переживають справжнє випробування на громадянство. Війна — це жахливо, але війна — це також очищення від усілякої гнилі.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *