Хвиля Десни » 8 Липня, 2022

Daily Archives: 8 Липня, 2022

Політика

До зустрічі в Брюсселі, друже Борісе!

Published by:

Сумні, точніше, якісь нудні сьогодні стрічки новин… З фронтів, щодо полонених захисників «Азовсталі», нових поставок озброєнь в Україну… Більшість повідомлень, наче за чиєюсь могутньою командою переключились на генерала Залужного — суцільне обговорення цієї теми вже триває бог-зна який день. Другий день поспіль триває сага щодо відставки Боріса Джонсона…

Continue reading

Політика

Лондонська відставка промосковськими руками?

Published by:

Джонсон – чи не єдиний у міжнародній когорті важковаговиків кинув виклик кремлівському фюрерові і підтримав Україну в її війні з росією. В москві це «оцінили». Рашистський слід відставки Джонсона лежить на поверхні. Лондон уже протягом десятиріч може «похвалитися» потужним російським лобі.

Continue reading

Політика Суспільство

Очисна ненависть

Published by:

Заява Путіна про те, що Захід воюватиме з Росією до останнього українця — єзуїтська. Це Росія жила з Україною «по-братськи» до останнього українця. За 7 днів після впровадження візового режиму жодний росіянин не оформив візу для перетину українського кордону. Братерство як воно є.

Continue reading

Суспільство

«Лідина вишня в саду»

Published by:

Ні, не мамина, як співається у відомій пісні, а саме – Лідина. Так ми прозвали цю «приблуду» – дерево, що виросло саме по собі на нашій ділянці із порослі сусідської вишні. Сусідку, яка вже років з 8 царствує на небі, звали Лідою. Переселенка з Чорнобильської зони. Рано поховала чоловіка і сама, на жаль, рано пішла у засвіти…

Continue reading

Культура

«Ануляція» Василя Бикова

Published by:

Нещодавно в Єдиних новинах ішлося про «чистку» шкільної програми від російських і білоруських авторів, які, за словами журналістки, «ненавиділи Україну», і далі авторка сюжету наводить перелік тих ненависників. Серед інших четвертим чи п’ятим журналістка назвала Василя Бикова. Бикова, який ще задовго до 2014 року вступив у протистояння з Лукашенком, помирав за межами рідної землі й не міг приїхати в останні дні життя в рідну Білорусь.

Continue reading

Політика

Мотиви психопата

Published by:

Політики та експерти люблять розмірковувати про мотивацію путінських злодіянь в Україні. Чи можна визначити мотиви психопата? І що, власне, означає саме поняття «психопатія»? Виділяю три групи рис, якими відзначається кожен психопат. Усі ці групи мають бути чітко виражені.

Continue reading