Політика

Олесь, що здріб’язковів увесь

Оце прочитав Олеся Донія (стаття «Нема кому підписати «Мінськ-3»), де в кожному абзаці слово «Порошенко» і зразу пригадався старий одеський анекдот: «Ви чули, всі говорять, що у Рабіновіча дочка повія? Але ж у нього два сини і жодної дочки! Ну то й що?! Хай тепер попробує відмитись перед всім Привозом».

Просто автор, народний депутат Верховної Ради 6-го та 7-го скликань (з 2007 року), у 2014-му на виборах до ВР 8-го скликання не був обраний… Згодом «прибився» до партії «Рух нових сил Михайла Саакашвілі», яку фінансував олігарх Сергій Курченко, близький до Януковича. Ця партія ще запам’яталася протестами (з застосуванням насильства) в 2017-2018 рр. та вимогами відставки Уряду та імпічменту Президента.

І ЦЕ ПІД ЧАС ВІЙНИ!
В 2019 році пройдисвіт Саакашвілі закликав однопартійців голосувати за партію «Слуга народу». І от маємо…

А стосовно «Мінськ–3», то невже автор забув, що це було в 2014-2015 рр., і в яких умовах? АРМІЇ ФАКТИЧНО НЕ БУЛО! Нардеп часів Януковича не міг не знати про це. Але ненависть до Пороха, який ніби то обірвав Олесеву кар’єру, не має меж!

Втім, враховуючи реалії сьогодняшнього дня, про «Мінськ» можна взагалі забути. Скоро ерефія признає незалежність «республік», проведе «референдуми» (по кримському сценарію) про приєднання окупованих частин Донбасу до ерефії! Та тільки не це автора хвилює…

А пам’ятаю, колись був Олесь Доній!

Анатолій Пінчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *