Політика

ЗЕботва і мазуРАША

Ну, поки не напали… Спільні зусилля українських патріотів і наших західних союзників таки втримали путіна від дурниць. Правду кажуть, скажені бояться галасу. Звісно, загроза ніде не поділася, поки Росія біситься від постімперського синдрому, загроза буде перманентною. Але, як кажуть, нас б’ють а ми міцнішаємо.

агроза насправді виникла не зараз, а в лютому 2014 р. І саме такі моменти показують, де наші справжні друзі, а де хамелеони. Показують, хто реальний патріот, а хто — нікчемна дешовка, готова за гроші ОПУ розносити московську побрехеньку про «загрози нема…».

Як бачимо, черговий договорняк Єрмака з Кремлем, аби примусити Україну до відмови від євроінтеграції і членства в НАТО (цитую нардепа-служку Георгія Мазурашу), а Європу до запуску «Північного потоку – 2», провалився. Україна не злякалася, Європа не повелася, а країни НАТО відреагували адекватно.

Тепер ЗЕботва і її вірна ЗЕкта можуть волати, ніби в їхніх економічних провалах винний Захід. Бо ви ж розумієте, спершу у цих горе-господарників стало збитковим Центренерго, лягла вітчизняна енергетика (електрику купуємо в Білорусі) та пішов у тінь 31% економіки, а потім прийшов Захід і посіяв паніку.

ЗЕботва про це уже волає. А що їм ще робити? Договірнячок провалився!

Дмитро «Калинчук» Вовнянко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *