Політика

Путін поспішає…

Москві важливо добитися саме в цьому році, якщо не військової, то дипломатичної перемоги. Путін не лукавив, коли 14 лютого сказав журналісту Зарубіну, що для Росії краще було б, щоб Джозеф Байден лишався президентом. Майстер спорту із дзюдо і самбо цінує у супротивнику передбачливість. З непередбачливим Путін і війну не розпочинав би.

От тому Дмитро Кулєба зараз у Пекіні. От тому, не заїжджаючи додому повечеряти, носиться світом Віктор Орбан. От тому в середину України напомповуються московські гроші для груп блогерів і юристів ( рекомендація колишнього голови Спілки адвокатів України Віктора Медведчука), які зривають мобілізацію. От тому з Фаріон розпочато прицільний терор проти найбільш яскравих речників націонал-патріотів «київського фашистського режиму».

Володимир Путін не знає, що буде після Нового року. Він тактик. Для стратегії треба бути наддержавою. Така розкіш зараз по кишені тільки двом країнам: США і КНР.

І у Москві є побоювання, що ці двоє за спиною Путіна можуть домовитися про такий мир в Україні, який зовсім не влаштує Москву. Тому спішить. І буде в найближчі місяці спішити чимдуж…

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *