Політика

Пєтушок прокукарєкал…

Розпад Росії наближається! Алєксандра Проханова в радянський час називали солов’єм Генштабу. Настільки він був мілітаристськи-шовіністичний, що навіть виділявся на фоні інших краснопєрих московських співців імперії. Його газета “Завтра” була і поки що є рупором неприкритого політкоректністю московського агресивного нахабства. Отого нахабства від Достоєвського, який мріяв захопити Константинополь, і до Жиріновського, цього “сина юриста”, якому кортіло мити чоботи в Індійському океані.

Його твори були про бої московитів та їх агентури в Афганістані і Нікарагуа…

І ось що каже тепер співець імперії: «Сегодня Россия — это осаждённая крепость с плохо построенными фортификационными сооружениями. Разворачивается огромная русская геополитическая драма. По всем границам Российского Государства создаются гроздья антироссийских государств, глядящих на Россию сквозь прицелы своих исторических претензий. Вчерашние братские народы становятся плацдармами для антирусской экспансии… Наступила пора распада… У России тяжкие времена… Золотой петушок на шпиле кремлёвского дворца не устаёт кукарекать и плещет крыльями на все стороны света. Россия обожжёнными губами пьёт свою отравленную чашу… Россия осталась наедине со своей историей, наедине со своей великой Русской Мечтой».

Ну, щодо “мєчти” – то вона не змінювалася від Достоєвського (і ще раніше) до Жиріновського-Путіна. Але облом. Імперії кирдик. В тартарари.

Василь Чепурний

P.S.
Він ще мріяв згоріти в російському танку посеред Хрещатика… Але здохне на обісцяній перині. Лузер.

Володимир Ворона

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *