Політика

Рашисти і внутрішні гниди…

Проаналізувавши все, що відбувається після рашистського теракту в Чернігові, коли і як він був скоєний, я впевнена, що це була спільна робота рашистів і гнид всередині України. Всі ці жертви, вся ця заказуха в інтернеті не тільки — щоб поховати її роботу по створенню серійного виробництва дронів по всій країні. Це те, що вже другий рік навідріз вімовляється зробити держава, і те, без чого ми програємо. А ще для того, щоб вона не стала міністром оборони.

Цю роботу і такі зустрічі з місцевими інженерами і підпріємцями Марія Берлінська проводить місяцями. Зокрема, і в прифронтових містах. Але теракт стався саме зараз — через кілька днів, як стало відомо, що вона серйозно розглядається на посаду міністра. І цю локацію місцевими чинушами, по указці когось вище, було обрано навмисне, думаю.

«Комусь» дуже вона заважає. І стільки людей зробили жертвами лише для того, щоб не дати їй очолити міністерство оборони. А вона одна з тих, хто насправді гідний цієї посади. Не вдалось вбити, то дискредитують.

Ця людина 10 років свого життя поклала на нашу оборону. Не будучи посадовцем, вона розвиває нашу аеророзвідку всі ці роки, створивши перші в країні системні навчальні курси та займаючись матеріально-технічним забеспеченням нашої аеророзвідки. Останні місяці присвятила об’єднанню всіх ініціатив з виробництва БПЛА в країні, та розширенню їх до системного серійного виробництва по всій країні потужністю в сотні тисяч одиниць на місяць (згідно критичних потреб наших Захисників).

Також бере участь у офіційних зустрічах в США, ЄС та міжнародних організаціях для посилення постачання нам зброї і техніки. Постійно дуже різко і прямо критикує систему. Користується великою повагою серед волонтерів, військових, виробників дронів та громадськості.

Висловлюю свою підтримку цій людині і її роботі. Буду просто неймовірно приємно вражена побачити її на посаді міністра оборони. І сподіваюсь, що наш народ колись навчиться не йти на повідку у ворожих і зрадницьких ІПСО. Вірю, ми навчимося стояти горою один за одного.

Маріанна Крамар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *