Хвиля Десни » 21 Серпня, 2023

Daily Archives: 21 Серпня, 2023

Політика

Рашисти і внутрішні гниди…

Published by:

Проаналізувавши все, що відбувається після рашистського теракту в Чернігові, коли і як він був скоєний, я впевнена, що це була спільна робота рашистів і гнид всередині України. Всі ці жертви, вся ця заказуха в інтернеті не тільки — щоб поховати її роботу по створенню серійного виробництва дронів по всій країні. Це те, що вже другий рік навідріз вімовляється зробити держава, і те, без чого ми програємо. А ще для того, щоб вона не стала міністром оборони.

Continue reading

Культура

Рівень і честь Валерія Шевчука

Published by:

Найбільш нерадянському ще радянському українському письменнику Валерію Шевчуку вчора минуло 84 роки. Буду відвертим: після нещодавнього пере(про)читання роману “Дім на горі” Валерія Шевчука (на фотографії цієї книжки немає, зате є видання, які читав і зберігаю у власній домашній книгозбірні), окрім суто естетичного сприйняття і осмислення доволі складного тексту, намагався також віднайти сліди компромісу з панівним у ті часи, коли роман було написано, в українській літературі принципом соціалістичного реалізму.

Continue reading

Суспільство

Vernichtungskrieg

Published by:

Перепрошую, але давайте приймемо нарешті це ВСІ, всією країною, на рівні аксіоми – що для українця аж до самої Перемоги НЕМАЄ Й НЕ МОЖЕ БУТИ “безпечних місць” НІДЕ (не тільки в Україні!), з тої простої причини, що сусідня країна веде проти нас т.зв. Vernichtungskrieg – війну на знищення. І якщо в нас про це не говориться денно і нощно в медіях, це не привід освіченим людям не розуміти, зокрема:

Continue reading

Суспільство

Чим вони думають?

Published by:

Не йде з голови трагедія в Чернігові. Особливо, коли послухав, як узялися знімати з себе відповідальність за ворожий удар організатори та влада. М. Берлінська: «Захід було заздалегідь офіційно узгоджено з місцевою владою, місце було надано місцевою владою». У Чернігівській міській раді заявили, що не узгоджували проведення виставки в місті та не надавали відповідних дозволів.

Continue reading