Політика

Щодо заяви Джозефа Байдена

Він знову діє на випередження. Про вторгнення попереджав кілька днів тому. Навіть називав конкретні дати. Нині додав, що в Білому домі знають про ухвалене рішення в Кремлі, але зауважив, що ще залишаються варіанти дипломатичні.

Отже Джозеф Байден чітко сформулював status quo, з якого випливає: цілковита відповідальність за усі наступні події та їх наслідки лягає персонально на Путіна!

Президент США знову окремо підкреслив, що відповідь буде консолідованою і нищівною. Від України потрібно те, що й раніше: віра у ЗСУ, повна мобілізація ресурсів і згуртованість суспільства.

Валентин Ткач

***
Вчора увечері дивився одним оком серіал «Гострі картузи», а другим стежив, аби не проґавити звернення президента Байдена… «Поглянь на землю – яке насіння посіяв ти…» — слова, що приходять у момент істини до героя серіалу.

А ось думки, навіяні останніми подіями.
Можливо, зав’язується (чи розрубується) екзистенційно-історично-геополітичний вузол. І ми в його епіцентрі. Незворотність минулого, ненаситність дійсного, непередбачуваність майбутнього.
Можливо, насіння зла, посіяне ними у вигляді кісток на чужих землях, починає проростати для них багнетами світового протистояння.
Якщо ми (як вимушені цивілізаційні донори) спричинилися до зародження і розвою цієї імперії зла, то, можливо, нам судилося стати наріжним каменем її самознищення.

Момент істини все ближче.

Мирослав Дочинець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *