Політика

Синергія на Нивках

Це якийсь новий передвихідний київський тренд – «… А ти будеш у п’ятницю на Нивках?» — упівголоса звучало останніми днями у багатьох довколополітичних офісах.

І це як код для тих, хто не знайшов себе у нинішній державній системі, хто вилетів з мейнстріму, насамперед фінансового. Ну і для тих, хто розраховує на контракт під вибори.

Півтори години виступу ЮВТ народ витримав доволі стійко. Промовець #1 — у формі, впевнена, чітка. Правда, складається враження, що текст складається з нерівноцінних шматків: ніби писали різні люди, а зводили до купи в останню ніч.

Головна промова, написана Розумними Експертами, як на мене, має вигляд насмиканих ідей з різних джерел та авторів. За правильними словами (синергія було вжито непристойно багато разів) я поки не в’їхав — у чому ж таки ЇЇ Новий курс. Про Рузвельта я чув, напєвать своїми словами не треба…

… Хочеться не згадувати тут про старе вино і нові міхи, а воно все одно пишеться і коле очі…

Занепокоїло і те, що ПОЧАЛА Юлія Володимирівна з тези про те, що не треба Європі нас тут тримати «на зупинці»: мовляв, ми своїм розумом сильні, і не треба нас вчити жити.

Дуже, знаєте, занепокоїло.
Знаємо, куди ці обрАзи ведуть…

Олег Синельников

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *