Культура Політика

Верба б’є! І тут не до сусі-пусі

З Вербною неділею, дорогі українці! Почитала у соціальній мережі філософствування щодо того на чиєму боці був би нині Ісус Христос в Україні? Так тут нема що гадати: Ісус на нашому боці! Ще не вистачало нам цього довбанутого рашистського релятивізму, що його поширювала не так навіть російська література, як дебільні критики цієї літератури, розумахи, що заробляють свої грошики і очки на безумі.

Ці розумаки підвели під монастир і Достоєвського, який зовсім не виправдовував бєсів, а показав, якими вони є в реалі. Ісус завжди на стороні добра і світла. Він був з Україною і на Інститутській, і на Майданах, і в цій війні.

Росія веде несправедливу, загарбницьку війну, провадить на території України геноцид, вдається до терору. Укранці захищають свою землю і життя української нації: мертвих, живих і ненароджених.

Ісус Христос допомагає нам.
І наша праведна боротьба має реальний грунт. Хто прийшов до нас із ракетами — від ракет і загине. Сиситема залпового вогню «Верба» захищає в Україні від російських лап добро і європейську цивілізацію, тобто християнську культуру.

P.S.
Не встигло чорнило вистигти після написаного, як на моїй сторінці у Фейсбук деякі замакітрені голови почали обурюватися: як це так, шо ви у Вербну Неділю пропагуєте українську зброю, киваючи на оту картинку української системи залпового вогню «Верба». Як, мовляв, можна у таке свято виставляти зброю?

Ось це і є лицемірство вищого рівня, рівень рашки у християнстві. Та якби не ця система, ми би всі тут, в Україні, вже в землі сирій лежали б!!! Християнство — це любов, любов треба захищати усіма доступними нам методами. І цим західне християнство завжди відрізнялося від російського лицемірного і фарисейського, де будь-яку любов можна розтоптати, крім любові до отєчєства і царя, а тепер путлєра.

Добро і любов — це не сусі-пусі, а боротьба, кров, смерть. І це треба розуміти, а не шукати дешевого примирення, яке насправді тепер вже неможливе. Найогидніше у вчорашньому вчинкові папи Франциска — це те, що він шукає дешевого примирення. Ота росіянка і українка, що вже давно втратили своє коріння в Італії, що несли спільно хреста, — це така дєшовка, це таке низькопробне, це таке фальшиве! Хіба для Кіріла і його пропаганди годиться. Але не для Ватикану.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *