Політика

Як не маразматики-старці, так недолугі ембріони

Були ж «молоді регіонали», от і молода зміна і так молодої зекаманди теж є, і Арахамія, відповідаючи за цю «найвідповідальнішу» ділянку роботи, виступив диджеєм на зльоті з передавання цінного політичного досвіду молодим: була і йога, і захопливі квести, і запальні танці. Я тільки не можу зрозуміти, хто там лекції читав? І який це «філософський клуб», із якими народними депутатами проводили?Хто там, у зекаманді, головний філософ?

Мабуть, той-таки Арахамія…

От за що це все Україні?!
Навіщо так знущатися з громадян, з інформаційного простору, з держави і бюджету? Мабуть, витратили чимало гривень на цю чергову постановочку і підтанцьовочку, ще й Фреді експлуатнули. Там ще Лєна Зе якийсь зльот для леді і джентльменів оголосила на 30-річчя Незалежності, символом буде волошка за аналогією до шотландського будяка.

Але Україна — не Шотландія.
У нас і без волошки символів вистачає. Побудова держави і міфологія на рівні старшої групи дитсадка. Зжере все це якась «дельта-ковід» — і не шкода.

Лютий треш, а не держава.
30 років лютого трешу з антрактами на 2 революції, коли Україна асоціювалася з людьми, а не з планктоном: комуняцьким, комсомольським, посткомуняцьким, посткомсомольським, офісним, політичним, ідеологічним, і головне — планктоном шоубізу. Як не маразматичні старці, то якісь недолугі ембріони.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *