Хвиля Десни » 9 Серпня, 2021

Daily Archives: 9 Серпня, 2021

Суспільство

Віруси, що «коронують» мозок

Published by:

Новий хайп – про третє пришестя пандемії. Мовляв, нас очікує щось страшне, і цього разу вже точно дістане всіх. Від тих «пророцтв» стає кепсько і є привід зазирнути у Карти Долі. Результат засмутив і водночас приємно здивував, а відтак є одразу дві новини: погана і хороша.

Continue reading

Культура

На празнику у бойків

Published by:

Скажу чесно, було дуже цікаво. Завдячуючи Миколі Голомші, ми разом з Василем Зінкевичем і Анастасією Лавриненко, мали радість разом з місцевими виконавцями, тішити щиру публіку нашими творами. А в фіналі програми, я не втримався і розповів публіці, що я ще студентом мріяв стояти на одній сцені з неймовірним Василем Зінкевичем.

Continue reading

Культура

Наталія Забіла понад «викрутасами» її діда

Published by:

Монастирище зараз – село селом. А було ж містечком! Там навіть два храми були, в одному з яких комуністи розмістили тракторний стан. А другий нині відроджує українська церква – власне, саме в Монастирищі тодішнього Ічнянського району була одна з перших парафій УАПЦ на Чернігівщині. Її створила вчителька, голова районної «Просвіти», незрівнянна виконавиця народних пісень Надія Кондра.

Continue reading

Політика

Як не маразматики-старці, так недолугі ембріони

Published by:

Були ж «молоді регіонали», от і молода зміна і так молодої зекаманди теж є, і Арахамія, відповідаючи за цю «найвідповідальнішу» ділянку роботи, виступив диджеєм на зльоті з передавання цінного політичного досвіду молодим: була і йога, і захопливі квести, і запальні танці. Я тільки не можу зрозуміти, хто там лекції читав? І який це «філософський клуб», із якими народними депутатами проводили?Хто там, у зекаманді, головний філософ?

Continue reading