Політика

За крок до «залізної завіси»

Цю ніч я спав за дві ночі. Дебати між Трампом і Гаріс, які один з аналітиків з оточення 5-го президента України пізно ввечері назвав найважливішими в історії людства, я не дивився і навіть дивитися не збирався. Нічого важливого для історії людства там не відбулося (як свідчать ранкові коментарі і цитати) і відбутися не могло. Як на виборах в Україні в 2019, так і на виборах -24 в США, мого кандидата, за якого я б дуже уболівав, не було і немає.

Сьогодні історія вимагає не дебатів сірих посередностей, а лідерів з інтелектом і характером. А таких на горизонті сучасної ліберальної демократії просто не видно.

Більш цікавою є інтрига з сьогоднішнім візитом очільників дипломатії США і Великої Британії до Києва. Такий формат візиту і те, що йому передувало (спільний бріф керівників спеццслужб США і ВБ) і те, що заплановано на 13 вересня (зустріч очільнииків США і ВБ) – це не просто про дозвіл бити ЗСУ на далекі відстані в росії. Ми свідки відродження альянсу ВБ-США, що зародився у час 2-ї світової, і який ідеологічно був оформлений під час виступу Черчіля у Фултоні в 1946 році.

Той виступ, як відомо, поклав початок Холодній війні між Заходом і СРСР. Глибоко впевнений, щоб не сталося Третьої світової, світ має пройти через другу Холодну війну. Опускання залізної завіси, чому так противляться практично всі паразитуючі міжнародні організації і глобалісти-бізнесмени, єдина альтернатива уникнути термо-ядерної катастрофи. І для нас у ці дні важливо опинитися на правильній стороні залізної завіси.

Цей процес — повернення до Холодної війни — вище дрібних політичних ігрищ. Це Об’єктивна необхідність. І хто б не очолював США чи ВБ, вони вимушені будуть підкоритися цій необхідності.

А дозвіл бити західними ракетами вглиб росії буде. Тут уже сумнівів немає.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *