Суспільство

Духовна короста…

Сніг валить, сонця нема, сіль на дорогах роз’їдає шкіру на чоботах. Занедбана країна. Зате тонни помаранчів на Співочому Полі тупий Зеленбуд виставив на мороз.

Гарний образ українського злиденного скудоумія.

***
Хто виграв — БПП чи Родінка — у виборах до місцевих громад? Виграли Порошенко, Ґройсман і причетні до децентралізації громадяни.

Петро Стебницький сто років тому, характеризуючи найбільшу проблему Московії, мовив про найнебезпечнішу проблему Московії — надмірний централізм. Надмірний централізм губить і Московію теперішню. Децентралізація — запорука міцности і єдности.

***
У Порошенка і Ющенка — просторове мислення, у ПРИНИЗИ — мислення копійчане. Вона все хоче купити за гроші і усіх міряє на гроші. Тому і програ(є)ла тричі президентські вибори. Політична дрібнота розмиває її політичну вагомість і увиразнює політичну вагомість чинного президента.

***
Тим часом шмоки лізуть в усі українські шпари: троє претендують на Шевченківську премію. Один з них очолив Пен, ще один профінансував вечір пам’яти Сверсюка, ще один видає мемуаристику дисидентів…

Достобіса їх у керівництві НСПУ і Макулатурної України. Духовна короста. Нічого доброго це українству не принесе.

Роман Кухарук
малярство великого Миколи Ге

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *