Суспільство

Іванові Кирієнку — 70!

Любому таткові сьогодні 70! Вагома дата, у якій багато подій, прагнень, досягнень, випробувань, втрат і здобутків, а ще копіткої праці, невпинного навчання, розвитку і постійної роботи над собою. І все це на тлі любові і турботи в конкретних діях про дружину, дітей, батьків, вірності друзям і їх підтримки, любові до улюбленої справи, до рідного краю і України. Мій тато, то завжди герой і приклад, ким в дитинстві пишалася, а вже дорослою — намагалася і намагаюсь відповідати.

Про мого тата — це коли він знаходить час вигадати і розказати про тебе казку, коли він забирається на верхівку новорічної ялинки, яка зайнялася, щоб загасити полум’я, коли він одним з перших, допомагає приборкати пожежу у будинку сусідів у рідному селі. Це слова про дружбу, любов і підтримку. Це його особистий приклад. І ще багато чого, про що ми продовжуємо дізнаватися, зокрема і з його книжок.

Вітаємо тебе, дорогий таточку, з Днем народження і з Різдвом Христовим! Міцного тобі здоров’я, довголіття, наснаги в житті, творчості і роботі. Невичерпного джерела енергії, радості від життя і здійснення мрій! Ми тебе дуже любимо, ти — найкращий!!!!

Юлія Олифіренко

P.S.
До вітань приєднується численне Менське земляцтво, яке зараз, на жаль, розкидане по області, Україні та в далеких світах. Але скоро переможемо і отоді зберемося!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *