Суспільство

Каховський імітатор Анни Кареніної

Вчора «невідомі особи» в окупованій Новій Каховці підірвали автомобіль тамтешнього колаборанта, виконавчого секретаря місцевого відділу партії “Единая россия” Володимира Малова. Разом з господарем. Зараз лікарі ведуть нерівну боротьбу за його життя. Схоже, що програють. Тяжка ти, доля зрадника. Доведено протягом тисячоліть людської історії. Але все одно знаходяться охочі, як отой Мальчиш-Плохіш зі старої казочки комуністичного пропагандиста Гайдара, отримати від окупантів свою діжку варення та кошик печива.

Цьому єдіноросу по ходу вже ані те, ані друге не потрібні. До слова, не виключаю, що, судячи з віку, цей стерпер вважав себе не українцем, і навіть не “русским”, а “савецким чілавєком”. І свято вірив, що коли в Україну прийдуть московські загарбники й “воззєднаюють”, то знову повернеться Радянський Союз, коли у нього був потенціал, а ноги дозволяли за дівками бігати. Їх таких багато у нас, на жаль. Може, навіть кожен десятий.

В силу власної тупості вони не розуміють однієї елементарної речі: усі оті путіни-ротенберги-потаніни-шойгу-алікперови-герасимови ніколи не віддадуть свої мільярди, палаци, яхти, літаки, золоті унітази та шубосховища у фонд “совецкої родини”, аби самим піти конюхами у колгосп.

Вони лише хочуть повернути колишні території СРСР, аби знову відчувати “вялічіє” та грабувати таких дурнів, як отой “секретар”. Але отримають ці пани величезну дулю з маком. Бо нині за вікном ХХІ століття і час імперій пройшов.

Зупиняти, а тим більше повертати історію назад – це все одно, що зупиняти паровоз, лігши на рейки. Чим це закінчилося для Анни Кареніної відомо всім…

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *