Хвиля Десни » 8 Жовтня, 2023

Daily Archives: 8 Жовтня, 2023

Культура

Читальницькі поради

Published by:

«Дякую за відгук. Цю книжку читати не буду»… «Дякую за відгук, цей фільм дивитись не буду»… Навпаки читаю дуже не часто. І ловлю себе не думці: я ж ніколи ніколи-ніколи-ніколи так не робив. Мені не треба порад, що читати і що дивитися. Мабуть тому, що навчився читати в 4 роки і вже сформував смаки на рівні чуйки. Ба більше: з книжкою ні, але фільм/серіал, який за відчуттями не зовсім мій, усе одно подивлюся.

Continue reading

Культура

Максим Рильський і Швец

Published by:

… Мене Вячеслав Горобец звинуватив у недолугості, йолопстві… І сплив у моїй пам’яті черговий спогад. У минулому житті я працював із Максимом Рильським – онуком великого Максима Рильського. Нащадок Поета в обійсті-музеї свого Діда розповів мені таку історію. Ректор Київського держуніверситету запросив Максима Тадейовича на зустріч зі спудеями.

Continue reading

Суспільство

Каховський імітатор Анни Кареніної

Published by:

Вчора «невідомі особи» в окупованій Новій Каховці підірвали автомобіль тамтешнього колаборанта, виконавчого секретаря місцевого відділу партії “Единая россия” Володимира Малова. Разом з господарем. Зараз лікарі ведуть нерівну боротьбу за його життя. Схоже, що програють. Тяжка ти, доля зрадника. Доведено протягом тисячоліть людської історії. Але все одно знаходяться охочі, як отой Мальчиш-Плохіш зі старої казочки комуністичного пропагандиста Гайдара, отримати від окупантів свою діжку варення та кошик печива.

Continue reading