Суспільство

Кейси: од Сопронюка до Степанова

Олександер Сопронюк (у минулому) — найкращий редактор найкращої ґазети «Слово». Вона рухала, вона гуртувала. Вона нуртувала тим неймовірним нуртом, що закладав підвалини сучасного українського розвою. А потім Павло Мовчан і Люба Голота знищили те «Слово» ущент. Усі розбіглися-одступилися. Лишився Сашко наодинці сам із собою. Пиячить. Бомжує. Даю йому на Боже, хоч сам — унутрішньо — нічим си од йОго не одріжняю.

Максим Степанов — при трьох президентах на трьох посадах крав. Без їх відома? Сумліваюся. Накрав — накосячив — утік. СБУ порушує справу. Пі-піздно, паньство. Де ж ви раніше були, чим си заІмали?

Пєтюня Сіманєнка накосячив — утек до Москови. СБУ порушує справу. Пі-піздно, паньство. Шуфрич, Коломойський, Павло Лєблядь… Усе по колу, усе так само і те саме. Чому?

Правлячий бидлячий клас працює на самовідотворення та самозабезпечення. Сопронюк — показово — на узбіччі. Правлячий бидлячий клас спецом тримає таких як він на виду — ось вам істинний українець і місце його там, де він є. Альбо на фронті. Альбо у могилі.

Чи щойся змінить війна? Ні! Змінити може тільки нова україноцентрична ресурсно вартісна політична сила. Її завдання наступні:

1. Сформулювати програму дій.
2. Сформувати команду.
3. Сформувати чіткі та вартісні правила гри.
4. Отримати достатні ресурси.
5. Отримати мандат довіри на демократичних виборах.
6. Зреалізувати програму дій, гарючи при сьому за правилами та не з правилами.

Але першочерговим завданням буде найважливіше — розгромити правлячий бидлячий клас: люстрація, внутрішній повоєнний трибунал, тотальна чистка державних і суспільних інституцій.

Ну, не може Григорій Семенюк — абсолютно бездарна у науковому сенсі особина — одвічно директорувати ув Інституті філології. Ну, не може тупа обмежена колгоспниця 40 літ керувати бібліотекою ув Ірпени. Ну, не може Цензура Іванівна керувати бібілотекою Лесі Українки, кладучи великий пінзель і на дотримання авторського права (піратськи використовуючи програму Ізраїлю), і на вимогу Контситуції щодо заборони цензури. Ну, не може зужита пані з 1986 року керувати музєєм нєізвєстно какой літєратури.

Чи може? Таке. Слава Нації.

Роман Кухарук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *