Суспільство

Логіка в одній, окремо взятій, астрологічній голові

Після богослужіння маю за правило дочекатись проповіді священника. Священники повчають людей, котрі набагато розумніші за священників. І це виглядає смішно. Мене це принаймні розважає. На жаль, мудрих мислителів на кшталт Андрея Шептицького, кардинала Йосипа Сліпого чи кардинала Любомира Гузара, нинішнього Глави греко-католицької церкви Святослава Шевчука чи мого духовного наставника отця Андрія Онуферко нині дуже мало. А серед православних священників, то й взагалі, либонь, кіт наплакав.

Заради розваги люблю ще слухати і читати нумерологів та астрологів. Щойно в бельгійській газетці «Метро» натрапив на цікаву «аналітику» від астрологів про групи ризику щодо захворювання на COVID-19.

Так от!
Астрологи стверджують, люди, народжені під знаком Левів, наділені лідерськими якостями. Найчастіше у них велике коло знайомих, до того ж, вони часто відвідують людні місця, що сприяє зараженню.

Галасливі компанії полюбляють Барани (Овени). Представники цього знакy до того ж часто поспішаючи забувають користуватися засобами захисту. Це також включає їх до групи ризику.

Терези люблять вести здоровий спосіб життя і займаються спортом, вважають астрологи. Однак нагадують, що в спортивних залах багато людей. Тому ризик заразитися також зростає.

Оце логіка, га?

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *