Суспільство

Мокрі штани «фанатського спецназу»

Під Бахмутом сталася справжня драма. Рота «фанатського спецназу» з гучною назвою «Еспаньол», яка складалася з фанатів московського ЦСКА лягла практично у повному складі під час «м`ясного штурму», у який їх відправили командири. Частина з мокрими штанями здалася в полон. Частина якимсь дивом уціліла, і теж з мокрими штанями проситься додому, до мами.

Але командири сказали: Ніт! Хоч ви й «добровольці», але тепер — в армії, і борг батьківщині віддасте до кінця. Вашого. В опщєм, загнали їх, мов старих коней на бійню, попередньо зідравши підкови. До слова: у футбольному середовищі фанати московського ЦСКА якраз і мають прізвисько «коні».

Отсей «красавєц» у шапці, що на фото — колишній футболіст ЦСКА (Москва) та збірної Росії Андрій Соломатін. Він також терся у лавах «Еспаньола». По життю — невдаха. У 32 роки закінчив грати, бо навіть рівень посередності вже не тягнув. Спробував себе тренером – не вийшло. Спробував у бізнесі – розорився. Кажуть, на рідкість тупий, що серед фанатів хвв не рідкість. Обличчя його багато про що говорить, чи не так?

Ніби в тому анекдоті:
– Навіщо тобі голова? Щоб влучно по воротах бити?
– Так. А ще я в неї їм…

Тепер ось так… Поки начебто живий. Але це неточно…

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *